Friday, January 23, 2015

Muka buruk, Chicken Pox halang wanita jadi supercantik dimata suami

Saya kene chicken pox waktu masa anak remaja, tapi tak ingat lah masa tu form berapa, tapi syukur sangat tak dah lah kesan-kesan parut kat muka ke kat badan ke cuma masa kene 'campak' dulu masih ada kesan kat kaki sebesar duit 5sen. Alhamdulillah lah sangat sebab itu satu je.

  Al-kisah seorang sahabat ini kene chicken pox masa dah dewasa, so kesan tu memang susah lah nak hilang, keyakinan diri pun kurang. Nak jadi supercantik dimata suami pun, macam tak comfiden. Paling teruk sekali kat muka, masyaAllah memang teruk lah, berbintik-bintik muka. bila dah fedup!!!!!!!...... 

Ok jom teruskan mengikuti kisah wanita supercantik dan Chicken Pox ini dengan mengikuti video pendek kat bawah ni, memang tak rugi apa pun, yang pasti wanita itu dah cantik dan yang paling penting dapat jadi wanita supercantik di mata dan hati suami.



Ubat Chicken Pox Dewasa Sampai Dia Jadi Miss Universe Semula from iReach HD on Vimeo.

Set Chicken Pox yang wanita ini ambil ialah SET D Plus (Vitamin C, E b complex, ESP) dan GLA. Waaa.. ni semua set nak cantik kan kulit ni, memang best lah kesan nya. Saya dulu pun jatuh cinta dengan shaklee dengan makan set cantik a.k.a set D ni tau. Memang memuaskan hati. Kalau percaya sila cuba yek.

Hanie
ID 866973
019-6609951

Pengedar sah Shaklee di Melaka
POS ke seluruh Malaysia
emy_2912@yahoo.com.my

Thursday, January 22, 2015

Pengalaman pertama Abg Haq di Tabika Kemas

Terlewat sudah mama nak buat entry untuk hari pertama Abg Haq ke sekolah. Kalau nak ikutkan harini ni dah 9 hari Abg Haq pergi ke tabika kemas ni. Tapi takpe lah sebagai kenangan untuk hari pertama anak mama ke sekolah.


Ini adalah dipagi hari pertama Abg Haq untuk ke tabika kemas. Nampak sungguh teruja.
Masa hantar Abg Haq, alhamdulillah abg haq tak menangis walaupun ada jemaah menangis beramai-ramai kat situ. Lepas mama hantar Abg Haq pastu mama tinjau kat tingkap tengok Abg Haq duduk bersandar kat dinding diam-diam, terus je mama balik rumah. Firasat mama mengatakan Abg Haq anak berani, mesti tak menangis punya. Mama ambik cuti hari ni kot-kot nak pergi sekodeng Abg Haq kat sekolah tapi dek kesibukkan kerja rumah tak sempat sungguh nak menjengah Abg Haq kat sekolah. Waktu balik sekolah baru lah pergi jemput Abg Haq.


Cikgu kata Abg Haq walaupum budak 4 tahun (3 tahun 4 bulan) tapi berani dan aktif. Waaaa.. kelasss anak mama.. alhamdulillah perkembangan Abg Haq sangat memuaskan hati mama.


Nanti mama sambung lagi cerita Abg Haq yek. Ada hot story, Abg Haq dah pandai cakap bukan-bukan, ya Allah baru 9 hari kot. 

Wednesday, January 21, 2015

Serik dan fobia berpantang, banyak masalah semasa berpantang, jom atasinya dengan Set Berpantang Shaklee

Masa anak sulung saya hadapi masalah takut untuk buang air besar dan memang dari bersalin sampai hari ke 4 saya tak buang air besar. Bila masuk toilet pula memang lama. Ya Allah memang fobia benau la saya dengan sembelit ini. Kedua nya saya lebih banyak duduk tengok tv (kurang bergerak) kerana luka lambat sembuh. Ketiganya badan saya letih sampai ada buat shif dengan mama untuk jaga baby sebab baby tak nak tidur malam. 




Tapi alhamdulillah saya berpantang dengan set berpantang shaklee segala masalah yang saya hadapi semasa berpantang anak sulung tidak terjadi lagi kepada saya ketika anak kedua. Syukur sangat. 

Jom lihat video testimoni set berpantang shaklee ini. Pasti anda teruja nak berpantang lagi!!!


Ibu Muda Ini Serik Nak Beranak Lagi Sbb Seksa Pantang. Apa Yg Buat Dia Berubah? from iReach HD on Vimeo.

Sekiranya anda nak tahu vitamin mana lagi yang boleh membantu perjalanan berpantang anda berjalan dengan lancar boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut. Banyak cerita yang boleh kita kongsikan bersama.

Amalan berpantang masyarakat melayu

ID 866973 (Hanie)
WhatApps /SMS : 019-6609951
emy_2912@yahoo.com.my