Tuesday, October 14, 2014

Party vitamin sempena birthday Ilman

Jom kita berparty!!! vitamin-vitamin dalam almari saya ni bakal dijual lebih murah dari harga biasa yang saya jual sempena birthday Ilman. 13 October 2014 genap lah ilman setahun. Moga ilman jadi anak yang soleh dan berjaya didunia dan akhirat. Promosi sehingga 17hb sahaja k.


Setakat harini semua vitamin masih ada cuma Mealshake je yang dah kene sambar. Jadi sesiapa yang berminat untuk menyambar yang lain-lain tu silakan ye. harga murah!! harga murah!! 

Nota kaki: kalau nak murah sentiasa jom jadi ahli. wink wink :)

hanie
019-6609951
emy_2912@yahoo.com.my

Thursday, October 9, 2014

Susu soya untuk ibu menyusu badan

Alhamdulillah kenyang, untuk alas perut sementara tunggu waktu makan tenghari saya memilih susu soya dari shaklee ini. Saya sangat-sangat berpuashati, lepas pam susu semestinya perut akan lapar. Mana tak nya, saya sarapan pukul 7 pagi, pam susu pukul 10 pagi, secara automatik perut terus lapar. Tapi takda lah pelik sangat, memang ibu yang menyusu badan akan alami situasi macam ni. 

Testimoni pengguna yang ambil ESP dari bujang hingga bersalin

Apa yang bagus mengenai susu soya shaklee ini kerana kacang soya yang digunakan hanya mengandungi non-Genetically Modified Organism(non-GMO). Tiada sebarang campuran kimia dan bahan penyedap. Alhamdulillah saya minum susu soya shaklee ni sejak sebelum hamil, semasa hamil dan sekarang masa menyusu badan, anak takda masalah pun dari segi kulit elergik ke apa ke. 

Satu tong susu soya ini dihasilkan dari 30kg kacang soya. NAMPAK!! Sebab tu pengambilan MAX sehari 3 sudu sahaja. 



Penjimatan berganda. Sehari 3 sudu, tapi biasa saya ambil 2 sudu dah cukup. Sekali shake satu sudu je saya letak. Kalau berpuasa saya letak 2 sudu. Resepi diatas buatkan saya kenyang lebih lama dan macam biasa kegemaran saya untuk mencampurkan dengan susu dan bijirin. Memang syok...!!!!

Berminat untuk mendapatkan ESP a.k.a susu soya shaklee ini yang berharga RM150.00 sahaja, boleh  hubungi 019-6609951 (SMS/Call/WhatApps) atau email saya di emy_2912@yahoo.com.my

Nak beli guna kad debit atau kad kredit sendiri pun boleh juga. klik link dibawah ini. 

Thursday, October 2, 2014

ESP turun harga sebab harga minyak naik.

Bakau darah je tajuk dak hanie ni tau, dah lah masing-masing meng'update status kat FB pasal harga minyak naik mulai 2 Oct 2014 ni. harini lah, ada yang memaki hamun dengan bahasa kesat. aiiii cakap apa pun tak guna, kalau maki hamun harga minyak turun tak pe lah, ni tak da ape pun, dosa dapat lah. 


Nak habaq bahawa shaklee dengan prihatin membuat promosi ESP kegilaan ramai beli 6 percuma 1, disebabkan kan minyak naik harga, minuman fav kiteorang diturunkan harga. alahai bijak shaklee oi.. Jadi jangan bertangguh lagi, mai lah kita pakat beli bertong-tong ESP ni. 

Harga retail RM150.00!!! harga sempena minyak naik ni semestinya diskaun hampir 20%. WoW.. osem tak. ESP beli 6 percuma 1 percuma postage percuma shaker. Giler banyak percuma. 


Berminat untuk mendapatkan ESP sempena turun harga di bulan Oktober ini. Boleh hubungi saya di 019-6609951 atau email saya di emy_2912@yahoo.com.my

Saya adalah pengedar sah shaklee ID 866973 yang berpengkalan di Melaka. Di luar Melaka jangan risau abg posmen ada. Postage kan PERCUMA!!.