Thursday, July 9, 2015

Testimoni Vivix Shaklee episod 1

Sempena bulan julai 2015 ni, ada promosi vivix shaklee yang hebat idaman satu malaya, harini saya nak kongsi testimoni-testimoni terbaik mereka-mereka yang telah mengamalkannya ataupun mereka-mereka yang nampak kesannya depan mata orang-orang yang mengambil vivix ni. Memang idaman saya ni. Adus, kumpul-kumpul duit beli vivix ni wei.. (^_^)


Apa isi kandungan vivix ??

Banyak lagi testimoni-testimoni yang saya nak kongsikan, tunggu entry seterusnya okey. Jika berminat untuk mencuba vivix ni boleh hubungi nombor ini ye. 019-6609951. Wasalam.

Wednesday, July 8, 2015

Sabun Pencuci Pinggan Mangkuk Bebas Bahan Kimia

Harini saya ingin perkenalkan kepada semua pembaca blog ini mengenai sabun pencuci pinggan mangkuk yang sangat-sangat bagus bagi orang-orang yang seperti saya. Kenapa seperti saya???? Sebab saya mempunyai alahai terhadap pencuci pingan mangkuk dan juga sabun basuh. Apabila terkene sabun yang tajam, tangan saya serta merta menjadi panas kemudian pedih, keesokkan harinya akan mengelupas dan ianya ambil masa beberapa hari untuk pulih seperti sedia kala. Jadi saya sangat berhati-hati memilih pencuci. 


Sabun Pencuci Pinggan Mangkuk Halal, Berkesan & Jimat from iReach HD on Vimeo.

Penyelesaian kepada masalah seperti ini, maka jom lah sama-sama kita mencuba pencuci pinggang mangkuk yang super hebat ini. Dijamin halal, berkesan untuk kotoran dan minyak pada pingang mangkuk anda dan juga jimat, Sebotol boleh tahan selama 2 bulan. Tak percaya. Meh la order dengan saya. Cuba sendiri rasainya kehebatannya. 

Jom borong pencuci pinggan ni. Hubungi 019-6609951 untuk maklumat lanjut. 

Tuesday, July 7, 2015

Promosi Vitamin Shaklee Julai 2015

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Uiii.. Rasanya dah bersawang dah blog ni ek. Kesian saya tak sempat2 nak update blog ni. Di kesempatan ini saya nak maklumkan ada 3 vitamin shaklee promo untuk Julai 2015 ni iaitu Vivix, Vita-lea For Children dan B complex. 

Siapa yang sesuai nak ambil Vivix ?
Sebenarnya semua orang boleh ambik vivix ni kecuali ibu yang mengandung kene dapat nasihat doctor terlebih dahulu. Yang lain-lain boleh ambil malah digalakkan. Untuk awet muda jelita sila lah ambil vivix, nescaya tahap keremajaan anda akan meningkan. Vivix ni memperbaiki sel-sel yang rosak. Maka ianya juga sesuai untuk kita ambil sebagai pencegah kanser. Banyak lagi manfaat vivx ni. Boleh wasep/sms saya untuk info lebih lanjut k. 

Vita-lea For Children sangat-sangat sesuai untuk kanak-kanak berusia setahun dan ke atas mengikut dos yang disarankan. Vita-lea for Children ni adalah multivitamin untuk kanak-kanak berperisa anggur, ada sedikit rasa masam dan rasanya macam gula-gula. Lebih elok ambik Vita-lea ni daripada gula-gula tau. 

B complex ni pula adalah gabungan 8 jenis vitamin B. B complex shaklee ni sangat popular kepada yang ingin mempunyai anak dan juga ibu yang mengandung kerana dalam b complex ini mengandungi Asid Folic yang sangat-sangat penting bagi pembentukan bayi dalam rahim. 

Kalau berminat boleh hubungi saya di 019-6609951. Saya adalah pengedar sah Shaklee yang berada di Melaka. Buat masa ni saya takda simpan stok untuk COD. Jadi semua pesanan akan di hantar melalui abam posmen ye.