Tuesday, July 7, 2015

Promosi Vitamin Shaklee Julai 2015

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Uiii.. Rasanya dah bersawang dah blog ni ek. Kesian saya tak sempat2 nak update blog ni. Di kesempatan ini saya nak maklumkan ada 3 vitamin shaklee promo untuk Julai 2015 ni iaitu Vivix, Vita-lea For Children dan B complex. 

Siapa yang sesuai nak ambil Vivix ?
Sebenarnya semua orang boleh ambik vivix ni kecuali ibu yang mengandung kene dapat nasihat doctor terlebih dahulu. Yang lain-lain boleh ambil malah digalakkan. Untuk awet muda jelita sila lah ambil vivix, nescaya tahap keremajaan anda akan meningkan. Vivix ni memperbaiki sel-sel yang rosak. Maka ianya juga sesuai untuk kita ambil sebagai pencegah kanser. Banyak lagi manfaat vivx ni. Boleh wasep/sms saya untuk info lebih lanjut k. 

Vita-lea For Children sangat-sangat sesuai untuk kanak-kanak berusia setahun dan ke atas mengikut dos yang disarankan. Vita-lea for Children ni adalah multivitamin untuk kanak-kanak berperisa anggur, ada sedikit rasa masam dan rasanya macam gula-gula. Lebih elok ambik Vita-lea ni daripada gula-gula tau. 

B complex ni pula adalah gabungan 8 jenis vitamin B. B complex shaklee ni sangat popular kepada yang ingin mempunyai anak dan juga ibu yang mengandung kerana dalam b complex ini mengandungi Asid Folic yang sangat-sangat penting bagi pembentukan bayi dalam rahim. 

Kalau berminat boleh hubungi saya di 019-6609951. Saya adalah pengedar sah Shaklee yang berada di Melaka. Buat masa ni saya takda simpan stok untuk COD. Jadi semua pesanan akan di hantar melalui abam posmen ye.

Thursday, June 4, 2015

Kombo Set Cantik Shaklee Promosi Bulan Jun 2015

Assalammualaikum.
Rasanya macam dan bersarang pula blog ni kan. Sibuk dengan blog homestay yang baru anak-anak lagi, baru ada beberapa entry je. Tu yang gigihkan untuk buat blog yang itu pula. Okey lah. Bulan ni shaklee mempromosikan kombo set cantik iaitu Vitamin C dan Vitamin E. Waaa..sy punya peberet vitamin tu. Al-maklumlah nak jaga kulit kan. 
Saya nak cadangkan kepada sesiapa yang nak makan vitamin, cari lah vitamin shaklee. ini kerana vitamin shaklee adalah vitamin dari sumber semulajadi bukan vitamin sintetik. Saya adalah pengguna tegar shaklee bukan sebab brand sahaja tapi sebab terbukti keberkesanannya. 


Al-kisah, saya seorang juru teknik, kerja jadi kuli lah kejap ke sana-sini tengok aduan, tengok orang buat keje, cek itu ini. Berpanas-panas itu perkara biasa, makin lama kulit makim kusam, kering dan yang paling saya tak suka, kulit kat muka mengelupas terutamanya pada bahagian tepi bibir dan pipi. Saya mula mengamalkan vitamin yang saya beli di farmasi. Ada kurang sikit tapi masih ada bahagian yang mengelupas. Lepas-lepas abis pantang anak pertama, naik kerja tak lama tu jadi balik. Akhirnya fedup dan ingin mencari solution yang lain. Tapi bab-bab cucuk kat muka tu belum ada keberanian nak cuba.  Search kat internet, baca banyak testimoni hebat mengenai produk shaklee dan teringin nak mencuba. Itu lah detik saya kenal shaklee iaitu pada tahun 2012 dan sehingga sekarang 2015. Kenapa saya masih setia???? Jom cuba kalau nak tahu. hehehehe
 
Hanie
019-6609951
id 866973
Pengedar sah Shaklee di Melaka
pos keseluruh Malaysia.

Thursday, May 21, 2015

Penjelasan isu Afalfa dan nursing student yang meninggal dunia

Penjelasan dari pihak Shaklee berhubung isu Afalfa dan nursing student yang meninggal dunia baru baru ini.

Ternyata laporan medical kematian arwah tiada kaitan dengan mana mana suplemen yang arwah ambil.

Mari sama sama sedekahkan bacaan Alfatihah kpd arwah

Afalfa telah dipasarkan sejak 50tahun yang lalu dan ia telah menjalani lebih 80,000 ujian sebelum.ia sampai kepada pengguna.

***please take note : Terdapat precaution awal pada botol menyatakan ia tidak sesuai untuk pesakit SLE..